Natuurpunt kern Deurle-Latem

Natuurpunt Deurle-Latem

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten die de kern Deurle-Latem van Natuurpunt binnenkort voor u organiseert. Iedereen is welkom, de onderwerpen worden met zorg gekozen en het entreegeld (als er al een gevraagd wordt) houden we laag.

PS. Kijk ook eens in ons logboek van voorbije activiteiten.

agenda-item

zaterdag 13 januari 2018 (9.00 uur - 17.00 uur)

Knotdag in Latemse meersen

Zoals elk jaar houden we een knotdag in de Latemse meersen. De ingrediënten zijn bekend: dagje knotten om het waardevolle landschap van de meersen in stand te houden en de steenuil en andere holenbroeders een goede broedplek te geven. Meebrengen: laarzen, werkhandschoenen en regenbestendige, voldoende warme kleding. Wie werkmateriaal heeft zoals snoeizagen, ladder enz. mag die gerust ook meebrengen. Wie een kettingzaag heeft en de nodige veiligheidskleding mag die ook meebrengen. Picknick voor ’s middags. Op het einde verdelen we het brandhout onder de geïnteresseerde deelnemers.

Afspraak aan de Baarle Frankrijkstraat: eerste weidepoort rechts voorbij het zuiveringsrietveld.

Contact: ,

agenda-item

zondag 18 maart 2018 (09.30 - 12.00 uur)

Natuurpunt Gent: algemene ledenvergadering: werkingsoverzicht met aperitief

Op zijn jaarlijkse algemene vergadering stelt Natuurpunt Gent zijn werking voor. Alle belangrijke projecten en de voornaamste activiteiten van het voorbije jaar komen aan bod, en er is ruimschoots tijd voor vragen en antwoorden.We sluiten af met een gratis aperitief.

Afspraak in de Natuurpuntloods halverwege de Weverbosdreef (een wandel- en fietspad) in Gentbrugge.

agenda-item

zondag 27 mei 2018

Leiedag van Natuurpark Levende Leie

Natuurpark Levende Leie

Vorig jaar lanceerde Natuurpunt het Natuurpark Levende Leie. Deinze, Sint-Martens-Latem en Gent slaan de handen (en nog veel meer) in elkaar om tussen Deinze en Gent zoveel mogelijk aaneengesloten natuurgebied te realiseren. Meer over het Natuurpark leest u op onze homepage

Op 27 mei organiseren we de eerste Leiedag, in Sint-Martens-Latem. Details volgen.

 


 

 

Disclaimer: Deze website wordt samengesteld met informatie van en over de kern Deurle-Latem van Natuurpunt Gent vzw., en over gerelateerde onderwerpen. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel we zorgvuldigheid nastreven bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kunnen wij niet aansprakelijk zijn voor de inhoud, noch voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt. Links naar andere sites en bronnen, of het feit dat andere sites hierheen verwijzen impliceert in geen geval dat wij akkoord gaan met de inhoud van die sites. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Cookies: Deze site maakt geen gebruik van cookies.

Rechten: Meent u dat we ondanks onze voorzorgen op een of andere manier uw rechten schenden, meldt u dat dan meteen via , zodat we fouten snel kunnen rechtzetten.

Natuurpunt