Natuurpunt kern Deurle-Latem

Natuurpunt Deurle-Latem

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten die de kern Deurle-Latem van Natuurpunt binnenkort voor u organiseert. Iedereen is welkom, de onderwerpen worden met zorg gekozen en het entreegeld (als er al een gevraagd wordt) houden we laag.

PS. Kijk ook eens in ons logboek van voorbije activiteiten.

 


agenda-item

zaterdag 22 september 2018, 20.00 uur

Dieren in de duisternis

Linda Garré en Lode Van de Velde weten heel veel over vleermuizen resp. uilen: vliegende dieren die 's avonds wakker worden. Marc Depourcq weet dan weer reeën en vossen in de Latemse Meersen zitten. Afspraak bij het vallen van het donker (20 uur) aan het Zomernest, Kwakstraat 13 in Sint-Martens-Latem.

We wandelen zo'n 2,5 uur. Deelname is gratis en vooraf inschrijven hoeft niet.

 


 

 

Disclaimer: Deze website wordt samengesteld met informatie van en over de kern Deurle-Latem van Natuurpunt Gent vzw., en over gerelateerde onderwerpen. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel we zorgvuldigheid nastreven bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kunnen wij niet aansprakelijk zijn voor de inhoud, noch voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt. Links naar andere sites en bronnen, of het feit dat andere sites hierheen verwijzen impliceert in geen geval dat wij akkoord gaan met de inhoud van die sites. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Cookies: Deze site maakt geen gebruik van cookies.

Rechten: Meent u dat we ondanks onze voorzorgen op een of andere manier uw rechten schenden, meldt u dat dan meteen via , zodat we fouten snel kunnen rechtzetten.

Natuurpunt