Natuurpunt kern Deurle-Latem

Natuurpunt Deurle-Latem

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten die de kern Deurle-Latem van Natuurpunt binnenkort voor u organiseert. Iedereen is welkom, de onderwerpen worden met zorg gekozen en het entreegeld (als er al een gevraagd wordt) houden we laag.

PS. Kijk ook eens in ons logboek van voorbije activiteiten.

Feestelijke lancering van Natuurpark Levende Leie

De kern Deurle-Latem van Natuurpunt Gent werkt samen met de Natuurpunt-afdelingen van Deinze en Gent aan de realisering van het Natuurpark Levende Leie. Op zondag 24 september had de zonnige lancering plaats, ook in Latem. Getuige deze foto's (in onze activiteitenpagina).

agenda-item

zondag 17 december 2016 (14.30 uur)

Latem-dorp: Natuurwandeling Latemse Meersen

Natuurpunt Kern Deurle-Latem nodigt u uit voor een natuurwandeling in de Latemse Meersen. Onze gids zal u verwelkomen op zondag 17 december om 14:30 aan de Leiesteiger in de dorpskern van Sint-Martens-Latem.

Deelname is gratis en u hoeft niet vooraf in te schrijven. Denk erom stevig schoeisel te dragen dat beschermt tegen kou, vocht en bladeren.

 


 

 

Disclaimer: Deze website wordt samengesteld met informatie van en over de kern Deurle-Latem van Natuurpunt Gent vzw., en over gerelateerde onderwerpen. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel we zorgvuldigheid nastreven bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kunnen wij niet aansprakelijk zijn voor de inhoud, noch voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt. Links naar andere sites en bronnen, of het feit dat andere sites hierheen verwijzen impliceert in geen geval dat wij akkoord gaan met de inhoud van die sites. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Cookies: Deze site maakt geen gebruik van cookies.

Rechten: Meent u dat we ondanks onze voorzorgen op een of andere manier uw rechten schenden, meldt u dat dan meteen via , zodat we fouten snel kunnen rechtzetten.

Natuurpunt