Natuurpunt kern Deurle-Latem

Natuurpunt Deurle-Latem

Hier vindt u een overzicht van de activiteiten die de kern Deurle-Latem van Natuurpunt binnenkort voor u organiseert. Iedereen is welkom, de onderwerpen worden met zorg gekozen en het entreegeld (als er al een gevraagd wordt) houden we laag.

PS. Kijk ook eens in ons logboek van voorbije activiteiten.

agenda-item

1 januari 2019 ... 31 december 2019

Fijn 2019 !

In 2019 organiseert de kern-DeurleLatem een reeks activiteiten. We werken ze verder uit in januari, maar dit zijn enkele ideeën:

  • 30 maart 2019 is de nacht van de steenuil. Ook bij ons 'hebban olla uogala nestas hagunnan' en bijgevolg nestelt dan ook de steenuil, de vogel van 2019.
  • Zondag 16 juni organiseren we de Levende Leiedag van 2019, in samenwerking met Natuurpunt-Gent en Natuurpunt Tussen Leie en Schelde (Deinze)
  • Er komt opnieuw een natuur.ontbijt. De datum ligt nog niet vast omdat we concurrentie met de Levende Leiedag willen vermijden. Maar het is dé gelegenheid om samen de doelstellingen en de aanpak van onze natuurpunt-kern te bekijken.

Overigens: uw suggesties zijn altijd welkom bij .

 

 


 

 

Disclaimer: Deze website wordt samengesteld met informatie van en over de kern Deurle-Latem van Natuurpunt Gent vzw, en over gerelateerde onderwerpen. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel we zorgvuldigheid nastreven bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kunnen wij niet aansprakelijk zijn voor de inhoud, noch voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt. Links naar andere sites en bronnen, of het feit dat andere sites hierheen verwijzen impliceert in geen geval dat wij akkoord gaan met de inhoud van die sites. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Cookies: Deze site maakt geen gebruik van cookies.

Rechten: Meent u dat we ondanks onze voorzorgen op een of andere manier uw rechten schenden, meldt u dat dan meteen via , zodat we fouten snel kunnen rechtzetten.

Natuurpunt