Natuurpunt kern Deurle-Latem

Nieuwsbrief van Natuurpunt Deurle-Latem

De kern Deurle-Latem van Natuurpunt kunt u bereiken op .

Om het milieu te sparen en onze ecologische voetafdruk te beperken proberen we onze communicatie zo veel mogelijk elektronisch te laten verlopen: via deze en andere sites en per e-mail. U helpt ons door ons uw e-mailadres te bezorgen. U kunt dat doen door ons te mailen (op ) of door u zelf aan te melden via de procedure onderaan deze pagina. Uw e-mailadres wordt door ons alleen voor dat doel gebruikt. Alvast bedankt voor uw medewerking.

NP-DL

Aanmelding voor de berichten van Natuurpunt, kern Deurle-Latem

U kunt u hier inschrijven op de nieuwsbrief van de kern Deurle-Latem van Natuurpunt. Dan ontvangt u af en toe een e-mail over aanstaande activiteiten of met informatie waarvan wij u op de hoogte willen houden. Uw gegevens zullen we alleen voor dat doel gebruiken.

U zult een e-mail toegezonden krijgen met het verzoek om uw aanmelding te bevestigen; dat is om valse aanmeldingen te voorkomen. Die e-mail gewoon beantwoorden volstaat. (Verdere bevestigingen en informatie van het mailsysteem kunt u rustig negeren).

Als u later geen berichten meer wenst te krijgen kunt u zich op elk moment uitschrijven door eenvoudig een e-mail te sturen (met als afzender het te schrappen adres) naar met als onderwerp: unsubscribe. Of u kunt het ons ook altijd direct laten weten op .

Misschien wil u ook de berichten ontvangen van Natuurpunt, Gent? Dat kan bij Digisnep op natuurpuntgent.org.

Uw e-mailadres:

Uw naam (optioneel):

U kunt hieronder een wachtwoord invullen.
Kies een wachtwoord:

Herhaal het wachtwoord ter bevestiging:

Wat is uw voorkeurstaal voor de berichten?

Wilt u de berichten gebundeld ontvangen in een dagelijkse verzamelmail?

(Opgelet: u kunt nu naar een bevestigingspagina gestuurd worden)

 


 

 

Disclaimer: Deze website wordt samengesteld met informatie van en over de kern Deurle-Latem van Natuurpunt Gent vzw, en over gerelateerde onderwerpen. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel we zorgvuldigheid nastreven bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina's, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kunnen wij niet aansprakelijk zijn voor de inhoud, noch voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt. Links naar andere sites en bronnen, of het feit dat andere sites hierheen verwijzen impliceert in geen geval dat wij akkoord gaan met de inhoud van die sites. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Cookies: Deze site maakt geen gebruik van cookies.

Rechten: Meent u dat we ondanks onze voorzorgen op een of andere manier uw rechten schenden, meldt u dat dan meteen via , zodat we fouten snel kunnen rechtzetten.

Natuurpunt